loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij
Autobedrijf Tuitert

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van jong gebruikte occasions gevestigd in de Zuid-West hoek van Nederland. In 2007 ben ik begonnen in de autoverkoop van nieuwe en gebruikte auto's bij een Opel dealer en vanaf 2010 heb ik gewerkt bij Nederlands grootste occasiondealer. Hier heb ik mij ontwikkeld tot vestigingsmanager en vanuit deze ervaringen en mijn visie op kwaliteits-occasions heb ik de stap genomen om de uitdaging aan te gaan tot het ondernemerschap. Hieruit is Autobedrijf Tuitert in 2017 ontstaan. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel evenals een duurzame klantenrelatie. Uw aankoopervaring is mijn zorg en ik garandeer dat deze tot in de puntjes naar wens verloopt. Bekijk het aanbod online of kom eens langs in de showroom.

Verkoop &
werkplaats

Autobedrijf Tuitert is een ervaren en deskundig autobedrijf, gespecialiseerd in in- en verkoop van occasions. Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s. Over het algemeen bestaat ons wagenpark uit jonge en moderne auto’s.

Verder beschikken wij over een inpandige werkplaats onder leiding van ASP Autoservice Peene. Een unieke samenwerking waarbij u ook na uw aankoop verzekerd bent van de beste service. Plan eenvoudig een werkplaats afspraak via: +31 166 672 429.

29
Auto’s op voorraad
2007
Ervaring sinds
9,5
Klanttevredenheid

Neem een kijkje in
en rondom ons bedrijf

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet � Zorgeloos Light website