loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Tevreden over ons?
Laat een beoordeling achter

Wim E Uit Tilburg

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Oh hell yeah

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Super service, niks op aan te merken. Echt een aanrader voor iedereen die een auto zoekt

15-09-2021

Coraline Bogert Uit Poortvliet

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Super geholpen!

28-07-2021

Jan van Pelt Uit Hekelingen

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Topservice! Zelfs 2 auto's bij Robinn gekocht. Super ontvangen en te woord gestaan. Snelle afhandeling en lekkere koffie!

28-07-2021

Karla Burgers Uit Sint Annaland

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Er waren wat probleempjes met de aangeschafte auto. Maar echt top opgelost!!

26-07-2021

M van Ginneken Uit Rijen

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Occassion gekocht. Erg goede service en persoonlijk contact. Robbin doet alle moeite om alles maart wens te laten verlopen! Aanrader binnen de automarkt.

22-07-2021

Dewi Autodealers Uit Amsterdam

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Dit is een testbericht

21-07-2021

Caron Luppens Uit Den Haag

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Tot zover zijn wij zeer tevreden over de auto die wij hebben gekocht bij Robin Tuitert. Aardig man, leuke auto's voor een goede prijs. Tot zover hebben wij geen klachten en bevelen wij deze garage ten zeerste aan.

18-07-2021

Petra van t Hof Uit Sint Annaland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Heel blij met mn Peugot met veel dank aan Robbin en Mark die heel snel gezocht en gevonden hebben. Met ook een snelle aflevering.. super bedankt

17-07-2021

Lars van Poortvliet Uit Sint Annaland

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

8,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Goede service bij het afleveren van de gekochte auto waarbij de afspraken hierbij prima waren verzorgd

17-07-2021

Jan Zegers Uit Breda

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Goede uitleg en eerlijke servers

15-07-2021

Kees van Rietschoten Uit Heerde

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

m.i. een keurige nette Skoda Fabia gekocht voor een zeer betaalbare prijs. Vriendelijke, servicegerichte eigenaar en, belangrijk, de auto is in prima staat afgeleverd.

14-07-2021

Martijn van Meene Uit Alkmaar

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

8,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Erg tevreden en vriendelijk geholpen bij het verkrijgen van advies en ophalen van mijn nieuwe auto! Een fijne sfeer en erg klantvriendelijk.

12-07-2021

Leander Rijstenbil Uit Scherpenisse

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Robbin heeft ons super geholpen met een zoekopdracht. We zijn zeer blij met onze Nissan Micra!

10-07-2021

Cock Poel Uit Barendrecht

Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na een zoektocht bij Robbin van Autobedrijf Tuitert terechtgekomen. Wij werden hier uiterst prettig ontvangen in de mooie showroom en na een uitstekende uitleg tot overeenkomst gekomen. Robbin is niet het type gladde verkoper maar geeft een eerlijk advies (en een lekkere bak koffie). BbbWij wtbo sbnel geleverd hebben en Robbin heeft alles uit de kast getrokken om dit te realiseren waarvoor nogmaals dank.

08-07-2021

Rob Hagestein Uit Schiedam

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Super service na een mankement aan Audi A1. Geen rare vragen, de klant staat gewoon op de 1e plaats. Geweldig gedaan Robin

06-07-2021

Edwin de Munck Uit Sint-Maartensdijk

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Prima service, afspraken worden netjes nagekomen. Aanrader

03-07-2021

Abbie Hommel Uit Sint-Annaland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Zeer netjes geholpen bij de aanschaf van onze auto en erg tevreden over de goede en snelle service

01-07-2021

Desiree Keus Uit Zoetermeer

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen. Geen onzin verkoop praat maar deskundig en eerlijk advies. Wij hebben hier dan ook onze nieuwe golf gekocht en super blij mee precies wat we zochten. Ga zo door Tuiterd en nogmaals bedankt!

30-06-2021

Alex Traa Uit Goes

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Onze Astra Station hier gekocht, vriendelijke eigenaar netjes geholpen. Na aankoop was er een klein probleem, dit zonder aarzelen opgelost! Bedankt Robbin!

30-06-2021

Pieter Bakhuijsen Uit Bergen op Zoom

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Zeer mooi autobedrijf met mooie en goede auto's tegen eerlijke prijzen. Robbin heeft kwaliteit en service zeer hoog liggen. Dit autobedrijf is absoluut een aanrader!!!!

27-06-2021

Matthijs Eversdijk Uit Rotterdam

Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9

8,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Hele goede en professionele behandeling die vertrouwen geeft in de nieuwe aankoop. Goede communicatie met Robbin gehad.

25-06-2021

Johan van der Maas Uit Dirksland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Onze dure 508 benzine moest plaats maken voor een zuinige clio station diesel. Via autoscout bij Robbin uitgekomen. Als eerst een gesprek gehad over het inruilen en goede afspraken kunnen maken en nadat we twee dagen later als gezin een proefrit hadden gemaakt elkaar de hand geschud. Binnen een week konden we de auto in topstaat ophalen. Wat wij vooral waarderen is dat Robbin een normale man is zonder dure maatpakken en lakschoentjes. Gewoon eerlijk en oprecht. Mocht deze auto weer aan vervanging toe zijn dan gaan we zeker als eerst bij Robbin kijken!

23-06-2021

M.C. van der Velden Uit Rotterdam

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na lang zoeken bij Robbin gevonden wat ik wou, een insignia station, in perfecte staat!!! Robbin is een eerlijke en vakbekwame autodealer, geen gladde prietpraat maar gewoon zoals het is. Een voorbeeld voor vele garage's, nog nooit zo fijn een auto gekocht. Bedankt Robbin. ???

22-06-2021

Peet Bakx Uit Bergen op Zoom

Service 6
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Prima bedrijf, goed geholpen aan een leuke auto.

21-06-2021

Jelle Smout Uit Steenbergen

Service 7
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Heel erg klantvriendelijk, goed advies en goede service. Zou dit bedrijf echt aanbevelen. Aardige verkoper.

14-05-2021

Marcel Verhoeks Uit Ridderkerk

Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Klantvriendelijke afhandeling bij een storing. Echt weer eens een 'de klant is koning' ervaring. Robbin keep up the good service.

23-04-2021

Thomas Thenu Uit Den Haag

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Fijne service, prachtige auto’s en klantvriendelijk! Na de aankoop van mijn Golf, gelijk mijn oude auto in kunnen ruilen. Heel fijn! Ik zou dit bedrijf zeker iedereen aanraden!

18-03-2021

Wim Koster Uit Druten

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

In januari 2021 een Ford Mondeo bij Tuitert gekocht. Een plaatje om te zien en een prima proefrit. Onderhoudsbeurt met nieuwe APK en nieuwe achterremmen inbegrepen. Prima geholpen en uitstekende service. Het was een flink eind rijden, maar absoluut de moeite waard!

08-03-2021

Johan van der Maas Uit Dirksland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Vorige week hebben wij hier voor een tweede keer een auto aangeschaft. De auto die we eerder hadden aangeschaft hebben we hier weer ingeruild. Bij aankomst meteen weer fijn ontvangen. Gezellig een informeel praatje, daarna duidelijke uitleg gekregen over de auto en na een proefrit een leuke korte onderhandeling gehad. Gewoon een goede auto voor een goede prijs, mooie inruil gehad en prima afhandeling. Zelfs nog een leuk vaste-klanten-extraatje! Ook na de verkoop houdt het niet op, vind je toch nog een ongemak of irritatie in de auto dan staat deze man te springen om je te helpen. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar de volgende auto komt weer hier vandaan!

21-01-2021

Ashley Wiens Uit Poortvliet

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

ZEER goede service, snelle reactie een erg tevreden klant. Autobedrijf heeft geholpen met auto zoeken. Zeer tevreden over eind resultaat.

24-11-2020

Bajram Bajra Uit Goes

Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8

8,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Keurig bedrijf. Komt afspraken na.

29-09-2020

Nadine van der Reest Uit Sint Philipsland

Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Prima service, zeer vriendelijk, zeer behulpzaam, correct geholpen en afgehandeld. Samenvattend: EEN TOP AUTOBEDRIJF????????

19-09-2020

Chris Ogbu Uit Almere

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

8,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Came across this company whilst car searching on marktplaats. Reached out to Robbin and the response was quick. Straight talk and service oriented, 2 things I like but which are not common nowadays. Picked up the 5 series a week later and no complaints. Friendly, good service, great deal. Looking to replace my second car anytime now and I know where I'll be doing that :-)

29-08-2020

Ameniel Mesfin Uit Zwijdrecht

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb een Mercedes A-klasse bj: 2016 Bij dit bedrijf gevonden en de auto matchte met de foto’s ervan die online stonden. Ik werd uitstekend geholpen. Een hele vriendelijke man met topservice heeft mij geholpen. Door werk kan ik niet tijdens werktijden de auto ophalen of op kantoor komen. Dus ik werd voor de proefrit opgewacht na sluitingstijd en bij het ophalen van de auto is ervoor gezorgd dat ik de auto kon meenemen na sluitingstijd in verband met mijn werk! Alles is ook super snel en goed geregeld!

13-08-2020

Mark van Anholt Uit Haarlem

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Wij hebben bij Robbin een hele fijne auto gekocht. De kleine mankementjes waren direct verholpen en nu, 6000 km verder rijdt de wagen nog steeds als een zonnetje.

13-08-2020

Joshua Jongbloets Uit Huis ter Heide

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ik heb bij Robbin een Seat Leon gekocht. We zijn er snel uitgekomen en heb een mooi bedrag gekregen voor mijn inruilwaarde. Helaas had de Seat de nodige problemen (waar Robbin uiteraard niks aan kan doen) gehad. Maar dankzij Robbin is dit allemaal verholpen. Wat Robbin ook zegt, ik wil dat iedereen een goede auto rijdt en daar helpen wij bij, klopt volledig. Ik raad Robbin zeker aan als adviseur in de mobiliteit. Dank Robbin!

27-07-2020

Taco verlaan Uit Aalsmeer

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

8,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Op zoek naar een Mazda 6 sportbreak, kwam ik terecht bij Robbin Tuitert. Vooraf al prettig contact gehad via de whatsapp met Robbin en op de afgesproken dag voor de proefrit werden we hartelijk verwelkomd. Oud Vossemeer ligt niet naast de deur maar het is het bezoek meer dan waard gebleken. De auto heeft zichzelf verkocht en het plezierige verkoop gesprek met Robbin deed de rest. Ondertussen met de auto op vakantie geweest naat Italië, wat een beest!! en een dijk van een wegligging Mazda heeft er een fan bij gekregen ( nooit eerder gereden). En nou maar hooen dat over een jaartje of wat we weer een nieuwe Mazda 6 occassion kunnen scoren! Robbin bedankt voor de service en ook Mazda Donker in Aalsmeer die mij alle gegevens van auto tijdens de proefrit hebben doorgegeven. Autobedrijf Tuitert is een toppertje

24-07-2020

Janneke Verweij Uit Wouw

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

100

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na onze 1e auto, pas ook de 2e aangeschaft. Goede service, eerlijk en betrouwbaar

13-06-2020

Lisette Lycklama à Nijeholt-Sonke Uit Roosendaal

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Via autotrack was ik gevallen voor een stoere Skoda Fabia met een unieke uitstraling, die in perfecte staat bij autobedrijf Tuitert stond. Het kopen van deze auto bij Robbin Tuitert voelde heel goed door zijn persoonlijke benadering met kennis, passie en vriendelijkheid! Bedankt Robbin!

18-05-2020

Jordy Ferrel Uit Rotterdam

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Zou autobedrijf tuitert zeker aanbevelen het is een super dealer! Heel klantvriendelijk nergens opmerkingen over.

09-05-2020

Remco Hasenack Uit Zwijndrecht

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Bij Robbin een geweldige mooie MX-5 ND-RF 2.0 GT-M automaat uit 2018 gekocht. Werkelijk in nieuwstaat. Contact met Robbin was meer dan aangenaam en prettig. Zeer snelle terugkoppeling via de mail/WhatsApp. Proefrit van dik 2 uur was geen enkel probleem. Service en vriendelijkheid staan bij Robbin in een zeer hoog vaandel. Ik zou hier zo “ blind” weer een auto kopen. Inmiddels rijden wij al een paar dagen in onze nieuwe MX-5 met heel veel plezier. Robbin bedankt voor alles...TOP !!!!

23-04-2020

Ron Keur Uit Stalland

Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9

8,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Mooie BMW aangeschaft nu een maand geleden. Tot op heden dik tevreden.

02-04-2020

Wilbert Vos Uit Stavenisse

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na een korte zoektocht kwamen we op de website van Autobedrijf Tuitert terecht. Daar zagen we de auto die we zochten, afspraak gemaakt, proefrondje gereden en de zelfde dag de inruil van onze oude auto geregeld en de auto gekocht. Heel goed en duidelijk geholpen gedurende ons ontspannen gesprek. Fijne sfeer, en de nazorg was/is ook uitstekend. Ik raad dit bedrijf zeker aan en zou er voor een volgende auto zeker weer naar toe gaan.

25-03-2020

Mr Dolmans Uit Heemstede

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Hele goede ervaring met garage Tuitert bij de aanschaf van auto ( en inruil) met garantie van 3 maanden. De heer Robbin Tuitert is vakbewaam en betrouwbaar. De garage is goed bereikbaar. Prima service en geen enkel probleem om binnen de garantietermijn een onderdeel te vervangen. Ik kan deze garage dan ook zeker aan een ieder aanraden!

06-03-2020

Rob Sikkers Uit Bergen op Zoom

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Robbin neemt en heeft de tijd. Geen verkooppraatjes, gewoon een eerlijke verkoper. Prima service en geen enkel probleem om binnen de garantietermijn een onderdeel te vervangen. Dit bedrijf (Robbin) is zeker een aanrader en voor mijn volgende auto zal ik zeker terugkomen. Top!

27-02-2020

Pascal Jongsma Uit Middelburg

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Robbin is transparant tijdens de verkoop. Gemaakte afspraken als kleine reparaties en nieuwe APK werden nagekomen. Garantie staat bij dit bedrijf met hoofdletters geschreven. Bedankt Robbin.

14-02-2020

Bert Foekema Uit Hippolytushoef

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na een lange rit vanuit de kop van NH hartelijk verwelkomt door Robin . gelijk koffie en thee , Robin is eerlijk en serieus en weet waar over hij praat.geeft goede uitleg over de auto en dringt niet aan . Proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten , daarna een heerlijke terugreis met onze nieuwe Fiesta naar de kop van NH .

12-02-2020

Stefan v.d. V Uit Zoutelande

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Alles werd goed uitgelegd hoe alles werkte in de auto voordat ik naar huis vertrok. Eigenaar heeft goede deskundigheid en weet waar hij over praat

25-01-2020

Eric de Jonge Uit Noordgouwe

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Zeer goed geholpen door Robbin die ook deskundig is en een goede kijk heeft op de automarkt. Ik had per ongeluk de verkeerde auto gekozen (uitvoering) en hij heeft dit snel en zonder problemen opgelost. Zeer tevreden met mijn aankoop.

15-01-2020

Raymond Holdijk Uit Rheden

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Zeer prettig geholpen daar door Robbin. Iemand met kennis en een goede kijk op auto's

05-01-2020

Nick Jonker Uit Swifterbant

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Naar aanleiding van een prettig gesprek hebben wij een afspraak gemaakt. Aan de professionele indruk die het bedrijf online opwekt is niets gelogen. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de leuke auto.

16-12-2019

Jos Jans Uit Babberich

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Robin, is een fijne persoon om mee te handelen. No-nosense verhaal, en eerlijk over de auto en wat wel en niet mogelijk is. Ruim de tijd gehad voor bezichtigen auto en afhandeling van de zaken. Heeft een mooie vooraad nette auto's staan. De uitspraak wat van ver komt is lekker geld voor mijn nieuwe auto iig. De terugreis van zo'n 2 uur was een plezier om in deze auto door te brengen!

11-12-2019

Pieter B Uit Wemeldinge

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima! Ik heb onlangs een auto bij Robbin gekocht en de service was erg goed. Robbin heeft ruim de tijd genomen om de auto aan mij te laten zien en heeft mij pro actief (de weinig aanwezige) oneffenheden aan de auto laten zien. Dat vind ik toegevoegde waarde! Je weet dan veel beter wat je koopt, gewoon lekker duidelijk dus. Ook de overschrijving was zo geregeld onder genot van kopje koffie.

25-11-2019

J Koster Uit Yerseke

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Heel tevreden over de hulp, voorlichting en de afhandeling van de aankoop van de auto. Robbin zou na de koop nog een set velgen voor ons regelen en binnen een week was alles in orde. Prima service!

17-11-2019

David Schrijver Uit Bergen op Zoom

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb hier een nieuwe auto aangeschaft. Heb mijn oude auto kunnen inruilen voor een nette prijs en alles was binnen 1 week rond! Het bedrijf is klein en hierdoor ook erg persoonlijk wat ik als zeer prettig heb ervaren. Bij vragen kan je gewoon appen of bellen en je word netjes te woord gestaan. Kortom top garage heb veel plezier van mijn nieuwe auto!

08-11-2019

Rob Arends Uit Amsterdam

Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Als je in Amsterdam woont dan zegt het wel wat over autobedrijf Tuitert, dat we daar (Zeeland) een occasion hebben gekocht. Wij hopen dat dit soort professionele, kleine, betrouwbare en vriendelijke bedrijven blijven bestaan. Toen we de papieren hadden getekend zei Robin dat hij hoopte dat we na 7 jaar weer langs zouden komen. Kijk, dan heb je vertrouwen in de auto's die je verkoopt. Dus wij komen zeker weer langs.

24-10-2019

D. Cornfield Uit Amsterdam

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Robbin is een vriendelijke, vakbekwame autodealer. Zijn pand is gevestigd op een bedrijventerrein en ziet er netjes en verzorgd uit. Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe auto (Renault Clio) en had er inmiddels al een hele hoop voorbij zien komen en met elkaar vergeleken. Mijn oog viel uiteindelijk op een dealer-onderhouden, zwarte Renault Clio bij Autobedrijf Tuitert. Bij aankomst bleek deze inderdaad in goede staat, precies zoals de auto ook werd gepresenteerd en beloofd. Meteen met elkaar tot zaken overgegaan en het aankoop- en inruilproces gestart. Robbin is helder, eerlijk en transparant over de mogelijkheden en draagt er zorg voor dat het proces voor beide partijen zo soepel mogelijk verloopt. Na een valse start door een onvoorzien mankement aan een van de vier nieuwe banden, is dit zeer fatsoenlijk, adequaat en klantvriendelijk opgelost door Robbin. Echt klasse! Ik ben dan ook erg tevreden met de aankoop. Ik zou Autobedrijf Tuitert dan ook zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede en betrouwbare auto en de daarbij horende prettige en betrokken service/begeleiding.

24-10-2019

W. Beerendonk Uit Halsteren

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik kende Robbin nog van zijn vorige werkgever en alles wat hij daar uitstraalde heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik er 3 auto's heb gekocht. Ik was dan ook verrast toen ik erachter kwam dat hij dat er niet meer werkte. Robbin had de stap genomen om voor zichzelf te gaan beginnen. Ben kort daarna langs gegaan om te kijken hoe hij erbij zat en een bakkie koffie. Alles wat waar hij bij zijn baas voor stond heeft hij nu zelfs aangescherpt, prijs, kwaliteit, aanbod en voor mij de belangrijkste: persoonlijke aandacht! Geen naar de mond praterij, maar aandacht, luisteren naar wat je zoekt. Aangeven wat je beter wel en wat niet wil. Ik heb Robbin laten zoeken naar mijn nieuwe gebruikte auto, met wat ik er graag in wil hebben. Een paar auto's zijn de revu gepasseert.Tot aan het einde van de week hij me een nieuw voortel stuurde met de letterlijke tekst: Dit Is Hem! En inderdaad dit is hem geworden, met alles wat ik wilde plus een schuif panoramadak! Ik kan alleen maar beamen dat hij een zeer bekwame verkoper is met veel kennis van zaken die persoonlijke aandacht hoog heeft staan! Robbin Bedankt!

09-10-2019

Adriaan den Breejen Uit Sint-Annaland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Is echt een topbedrijf! Robbin komt zn afspraken na, en geeft prima service. Echt een autobedrijf waar de klant nog koning is. Bedankt Robbin voor de goede service??

02-10-2019

Peter van den Berg Uit Scherpenisse

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Twee weken geleden langs Robin geweest voor waarde bepaling van mijn auto, omdat ik toch graag wat anders wilde. Robin gaf voor mijn auto een eerlijk en mooi inruilprijs voor. Toen zijn we samen gaan zoeken voor een mooie vervanger ervoor. Een in perfecte staat verkerende Opel corsa opc. Vorige week donderdag proefrit gemaakt, kon de auto vrijdag al ophalen. De jongens van ASP wil ik daar ook nog voor bedanken en Robin natuurlijk ook. Zo heeft Robin in een korte tijd twee auto's verkocht waar mijn vrouw en ik veel van genieten. Nog bedankt voor de snelle service Robin.

25-08-2019

Patric van Kakerken Uit Hoogerheide

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Vorige week een proefrit gemaakt in een Mercedes CLA en dit beviel prima. Na een duidelijk recht door zee gesprek zijn wij overgegaan tot de aankoop van deze. Vandaag 11-07-2019 hebben wij de CLA opgehaald en bij aankomst was er een deurpaneel niet geheel goed vast, wat ons bij de proefrit niet was opgevallen. Dit werd ter plekke door de monteurs verholpen. Bedrijfstechnisch is het super in orde, ook de klantgerichtheid van Robbin is geweldig. Over de auto kunnen we nog niet veel zeggen maar als er iets is lijkt het mij dat het ook opgelost gaat worden. Indien dit zich voordoet zal ik uiteraard mijn review vernieuwen. Robbin ga zo door en je bent zeker een klant rijker.

11-07-2019

Alex van Steenpaal Uit Bergen op Zoom

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Vandaag onze 2 wagen gekocht hier van autobedrijf Tuitert en het was weer naar alle tevredenheid Een heerlijk bedrijf met goede prijzen

10-07-2019

Jaap Verolme Uit Middelharnis

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb ook de zeer goede ervaring , geen gladde praatjes, eerlijk advies, goede eerlijke inruilprijs en super service. Iets wat ik na mijn vele autoaankopen in mijn leven niet veel tegenkom. Dus hoop in de toekomst meer auto's hier te kopen. Bedankt Robbin

24-06-2019

Marinka Scherpenisse Uit Sint Philipsland

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Nu bijna een maand geleden heb ik mijn eerste auto bij Autobedrijf Tuitert gekocht, ik had doorgeven wat ik zocht en binnen een paar dagen had hij al een autootje gevonden. Na een proefrit besloten om deze te kopen en alles werd werkelijk waar perfect geregeld! Een paar weken later startte hij helaas ineens niet meer, in overleg mocht ik de auto terug brengen en hebben ze hem helemaal nagekeken. De distributie ketting bleek kapot, maar werd door het Autobedrijf vergoed. Dus ik kan niet meer zeggen dat ik super tevreden ben met de vriendelijkheid en deskundigheid waarmee ik geholpen ben. Voor mijn volgende auto zal ik zeker weer naar Robbin gaan!

20-06-2019

Janita Quist Uit Tholen

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Service perfect. Auto werd tiptop afgeleverd voor een all in prijs!

18-05-2019

Abdel Arrovio Uit Den Haag

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb drie maanden geleden een Volkswagen Polo gekocht bij Autobedrijf Tuitert en zeer tevreden mee! Klein puntje aan de auto in de tussentijd proffesioneel opgelost. Zeer tevreden met de aankoop en de nazorg. Succes met je bedrijf Robbin

15-05-2019

Erwin Koolen Uit Roosendaal

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Ja

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Tijdje op zoek geweest naar een mooie en goede ford fiesta diesel voor mijn vrouwtje...heb deze gevonden bij autobedrijf Tuitert! Had bij de eerste voet over de drempel al meteen een goed gevoel...werd meteen vriendelijk te woord gestaan en wat een prachtige auto's stonden er voor verkoop. Ben erg blij met de aankoop en heb eigenlijk nog nooit met zoveel plezier en een goed gevoel een auto gekocht en bovendien vrouwtje heel erg blij gemaakt! Bij deze Robbin bedankt en ontzettend veel succes in de toekomst met jullie autobedrijf...ik kom zeker terug bij jullie! kan niet anders zeggen...Top!!! Koolen uit Roosendaal



12-05-2019

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet � Zorgeloos Light website